Redactie regio 0 reactie(s) do 03 maart 2022, 16:35

Zeventigplussers kunnen vanaf morgen herhaalprik tegen corona halen

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:45 uur
REGIO – GGD Gelderland-Midden zet vanaf vrijdag 4 maart de herhaalprik tegen corona bij mensen van 70 jaar en ouder. Dat doen we alléén op afspraak. Ook bewoners van zorginstellingen en volwassenen met het syndroom van Down of een ernstige afweerstoornis krijgen de prik.

De herhaalprik beschermt kwetsbare mensen na hun booster extra tegen corona. Mobiele 70-plussers maken een afspraak via de uitnodigingsbrief van het RIVM. De prik mag 3 maanden na de booster worden gezet.

Toegankelijke vaccinatielocaties
De herhaalprik krijgen mensen van 70 jaar en ouder op de afgesproken vaccinatielocatie. In totaal zet GGD Gelderland-Midden op 6 locaties de herhaalprik: Arnhem Presikhaaf, Arnhem Kronenburg, Duiven, Ede, Elst en Voorthuizen. De locaties liggen goed verspreid door de regio. Zo blijft de reisafstand beperkt. Voor elke locatie geldt bovendien:

  • Parkeren bij de locatie kan
  • Alles is op de begane grond
  • De locatie is rolstoelvriendelijk
  • Toiletten zijn aanwezig
Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.