Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 september 2021, 16:26

Wielrenner in Nijkerk maakt flinke smak en raakt gewond

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de Bulderweg in Nijkerk is zondag rond het middaguur een ongeval gebeurd op de kruising met de Nieuwe Voorthuizerweg. Een man op een racefiets kwam ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is door de ambulancemedewerkers behandeld en vervolgens met ondermeer een gebroken heup overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer kon langzaam langs het ongeval passeren. Een andere wielrenner die met hem mee fietste raakte niet gewond.