Redactie 112 0 reactie(s) di 21 september 2021, 18:01

Vier voertuigen betrokken bij aanrijding in Nijkerk, geen gewonden

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de Barneveldseweg N301 in Nijkerk is dinsdagmiddag een ongeval gebeurd. De hulpdiensten werden rond 17:25 uur opgeroepen voor een ongeval bij de rotonde met de Chopinlaan. Drie personenauto’s en een busje kwamen met elkaar in botsing.

Vijf personen waren bij het ongeval betrokken maar niemand is gewond. Een dame is wel ter plaatse behandeld door de ambulancedienst. Door het ongeval is wel een flinke vertraging ontstaan. Er hoeft niemand naar het ziekenhuis toe.