Logo 112Nijkerk

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 26 oktober 2023, 16:55

Vanaf 30 oktober controles hondenbelasting

NIJKERK – Vanaf maandag 30 oktober doet GBLT controle voor de hondenbelasting. Deze laat GBLT uitvoeren door het bedrijf Legitiem.

Medewerkers van Legitiem bellen bij woningen aan. Treffen ze bij u een hond aan waarvoor u geen belasting betaalt? Dan krijgt u een brief. Hiermee kunt u uw hond aanmelden. Bent u niet thuis, maar vermoeden de controleurs dat er een hond is? Dan laten ze ook een brief achter.

Waarom doet GBLT controle?

Gezinnen met een hond betalen in Nijkerk hondenbelasting. Ze krijgen hiervoor een belastingaanslag van GBLT. Hondeneigenaren moeten bij GBLT doorgeven dat ze een hond hebben. Of dat hun hond is overleden of een nieuw baasje heeft.

GBLT laat elk jaar controleren of alle honden zijn aangemeld. Meer informatie leest u op gblt.nl/nijkerk/hondenbelasting

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.