Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) vr 13 januari 2023, 17:04

Schade jaarwisseling in Nijkerk onder de € 25.000,-

NIJKERK – De gemeente maakt elk jaar op hoeveel schade er tijdens de jaarwisseling is veroorzaakt door vuurwerk en vandalisme. Er is erg veel schade aan de verkeersvoorzieningen. Ook vinden er vernielingen plaats aan straatmeubilair, speeltoestellen, plantsoenen en niet te vergeten, de grootste schadepost, de putten en straatkolken. De schade aan de straatkolken is een schatting, een kostenpost van € 11.385,50.

Straatkolken

Ieder jaar is het vervangen van kapotte straatkolken een kostbare aangelegenheid. De schade ontstaat onder de grond aan de straatkolk onder de put. Deze straatkolken worden van pvc gemaakt en niet meer van beton en zijn daardoor kwetsbaarder. Het vervangen van beschadigde straatkolk kost € 200,00 per stuk en loopt jaarlijks flink in de papieren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.