Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 22 oktober 2021, 3:25

Poll: Iemand die zich niet wil laten vaccineren heeft toch recht op dezelfde zorg

Laatste update: 1 jaar geleden

NEDERLAND – De basisregel van zorg verlenen is dat je iedereen helpt. Als iemand hulp nodig heeft ga je je niet eerst afvragen hoe het komt dat die persoon ziek is geworden.

Maar als jouw operatie uitgesteld moet worden omdat de IC-bedden bezet zijn door patiënten met COVID-19, wat misschien voorkomen had kunnen worden met een vaccinatie, dan denk je daar misschien anders over.

‘Met een vaccin hadden we dat bed vrij kunnen houden’

Verzorgen van ongevaccineerden geeft spanning op de ic. Het resulteert in een discussie die meer en meer gaat verharden. Wat is jouw mening?

Iemand die zich niet wil laten vaccineren heeft toch recht op dezelfde zorg
  • Eens 56%, 70 stemmen
    70 stemmen 56%