Redactie — 1120 reactie(s) — vr 13 mei 2022, 22:23

Politie houdt grote alcoholcontrole op diverse locaties in Barneveld en Nijkerk

BARNEVELD / NIJKERK – De politie van Barneveld en Nijkerk hebben vrijdagmiddag een grote alcoholcontrole gehouden.

Op diverse locaties in de gemeente Barneveld en Nijkerk hebben agenten gecontroleerd op het gebruik van alcohol bij automobilisten.

Vrijdagmiddag werd er gecontroleerd op de rotonde van de Hanzeweg met de Wesselseweg in Barneveld. Het was vrij snel raak. Een man met een kind achterin de auto werd aan de kant gezet omdat hij te veel had gedronken. In de zogenaamde ‘alcoholbus’ mocht de man een tweede blaastest doen. Hoeveel hij teveel had gedronken is niet bekend. Ook een jongeman in een brommobiel moest een tweede blaastest afleggen.

Het resultaat: zes processen-verbaal wegens rijden onder invloed. Eén van deze bestuurders bleek zo diep in het glaasje te hebben gekeken, dat zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Door de corona hebben ook de alcoholcontroles van de politie ruim twee jaar stil gelegen. De uitkomsten van de controles zijn nog niet bekend.

0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!