Logo 112Nijkerk

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 23 maart 2023, 0:15

Personenauto en bestelbus met elkaar in botsing op kruising in Nijkerk

Laatst bijgewerkt: donderdag 23 mrt 2023 om 01:20 uur

NIJKERK – Een personenauto en een bestelbus zijn woensdagavond op de Gildenstraat kruising Ambachtsstraat in Nijkerk met elkaar in botsing gekomen. De weg werd vanaf de kruising Gezellenstraat in de richting van de Nijverheidsstraat afgesloten.

Het ongeluk gebeurde rond 20:10 uur op de kruising. De personenauto en de bestelbus kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing waarbij de voertuigen flinke schade opliepen.

Er kwam een ambulance ter plaatse voor de bestuurder van de bestelbus, hij werd kort nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

112 Nijkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Nijkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijkerk. Alle 112 alarmeringen uit Nijkerk kan je live volgen via 112 meldingen Nijkerk.

112 Melding

20:11:17 22-03-23 Aanrijding letsel Gildenstraat Ambachtsstraat Nijkerk Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.