Redactie brand 0 reactie(s) wo 04 januari 2023, 17:15

Personeel Domino’s Pizza in Putten blust kleine brand, brandweer doet nacontrole

Laatste update: 1 maand geleden

PUTTEN – Bij de Domino’s Pizza aan de Poststraat in Putten heeft vanmiddag een brand in een oven gewoed. De brand brak rond 16:35 uur uit in de pizzeria.

Het personeel wist het vuur snel te blussen waarna de brandweer voor een controle ter plaatse kwam.

In de pizzeria hing enige tijd rook. Ondanks de brand is de zaak gewoon open.