Logo 112Nijkerk

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 20 augustus 2021, 16:04

Verkeerschaos in Nijkerk door wegwerkzaamheden, autopech en verkeersruzie

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:18 uur

NIJKERK – Wie vrijdag 20 augustus over de Amersfoortseweg in Nijkerk is gereden heeft zeer waarschijnlijk in de file gestaan. Door freeswerkzaamheden op de kruising Tinbergenlaan / Amersfoortseweg moest al het verkeer over één rijbaan.

Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer om en om wordt doorgelaten maar ondanks dat ontstaan er file’s van enkele kilometers. Momenteel staat er een file tot aan Nijkerkerveen. Ook de kruising Amersfoortseweg / Barneveldseweg had fors last van de afsluiting. Ondanks de file reden auto’s met groenlicht op waardoor deze midden op de kruising stil kwamen te staan en de boel blokkeerde. Tot overmaat van ramp kwam één voertuig met pech in de tunnel te staan en kregen twee andere automobilisten verkeersruzie.

De vertraging liep op tot zo een 20 minuten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.