Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 augustus 2021, 17:38

Auto op z’n kant na botsing tegen boom in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Maandagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Slichtenhorsterweg in Nijkerk. Rond 17:15 uur botste een auto tegen een boom en kwam op zijn kant tot stilstand. Niemand raakte bij het ongeval gewond. De auto raakte hierbij fors beschadigd.

De automobilist is uitgeweken voor een brommerrijder en daarna tegen een boom gebotst. Beide personen kwamen met de schrik vrij. De brommer wordt op het bureau op de snelheid gecontroleerd. Een berger neemt de auto mee. De weg is afgesloten.