Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 augustus 2021, 17:25

Inbreker vlucht op scooter en verstopt zich in achtertuin aan de Vetkamp

Laatst bijgewerkt: maandag 17:18 uur
NIJKERK – Afgelopen zaterdagavond 14 augustus vond er een diefstal met geweld plaats in een woning waarvan aangifte gedaan werd. Onmiddellijk werd door de politie een onderzoek naar de dader ingesteld die van de plaats delict was weggereden op een scooter.

Deze scooter maakte opvallend veel herrie en werd al snel getraceerd nabij het het centrum van Nijkerk. De scooter werd achter gelaten op een parkeerplaats en de dader verstopte zich in de bosschages van een achtertuin aan de Vetkamp. Daar werd de dader even later gevonden en aangehouden.

Bij deze dader werden alle gestolen spullen uit de woning aangetroffen. Deze werden later terug gegeven aan de eigenaren. De aangehouden dader werd ingesloten, verhoord en voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.