Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 augustus 2021, 4:27

Grote zoektocht naar gewelddadige man in Putten

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:18 uur

PUTTEN – Aan de Batosweg om Putten stonden in de nacht van zaterdag op zondag 15 augustus meerdere politie eenheden van de landelijke eenheid en heeft er een politiehelikopter lange tijd boven het gebied gecirkeld.

Agenten ter plaatse meldden dat er een zoekactie gaande was naar een gewelddadige man. De vraag was daarop ook of iedereen (waaronder journalisten) in hun voertuig kon blijven. Ook werden meerdere auto’s gecontroleerd om te kijken of de verdachte niet in de auto zat. Agenten waren ook aanwezig op een camping aan de Kolthoornseweg in Putten. Omstanders meldden dat de situatie hier is begonnen.

Even later is een 27-jarige verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een poging brandstichting in een chalet. De verdachte had ook een medebewoner mishandeld en een ander persoon bedreigd met een mes. De verdachte vluchtte, maar mede door de inzet van de politiehelikopter (Zulu), kon later in de nacht de verdachte worden aangehouden. Er werd aangifte gedaan. De zaak wordt nog onderzocht.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.