Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 augustus 2021, 17:55

Papegaai vliegt weg tijdens wandeling in Nijkerk, brandweer haalt vogel met hoogwerker naar beneden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:39 uur

NIJKERK – Dinsdagmiddag 3 augustus kreeg de Nijkerkse brandweer een niet alledaagse melding binnen aan de Gaffel. Een papegaai was tijdens een wandeling weggevlogen en is daarbij bovenop een raamkozijn gaan zitten. Het baasje, die nog een papegaai bij zich had probeerde alles om het beestje naar beneden te krijgen Toen dat niet lukte is besloten om de brandweer te bellen. De brandweer is met een hoogwerker ter plaatse gekomen en heeft de vogel gevangen.

Het baasje keek tijdens de reddingsactie met de andere papagaai op de schouder toe. Na de korte reddingsactie zijn het baasje en de vogel herenigd.

Normaal gesproken vliegt de vogel nooit weg en blijven ze op de kar zitten die de vrouw mee had. Waardoor de vogel deze keer wel weg vloog is niet duidelijk.

112 Nijkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Nijkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijkerk. Alle 112 alarmeringen uit Nijkerk kan je live volgen via 112 meldingen Nijkerk.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.