Redactie 112 0 reactie(s) za 31 juli 2021, 18:47

Brandweer blust brand in schuur aan de Hessenweg in Achterveld

Laatste update: 1 jaar geleden

ACHTERVELD – Aan de Hessenweg in Achterveld is zaterdagmiddag brand uitgebroken in een schuur. Bij de brand komt veel rook vrij. De brandweer is met meerdere wagens ter plaatse.

In de open schuur is hout opgeslagen. De brandweer van Achterveld en Hoevelaken zijn ter plaatse. De brand is onder controle. Met een shovel wordt het hout wat in de brand stond naar buiten gereden. Het dak is flink beschadigd.