Redactie algemeen 0 reactie(s) za 31 juli 2021, 15:55

Na één prik volledig gevaccineerd in vaccinatiebus op het Molenplein Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Zaterdag 31 juli kunnen inwoners van Nijkerk op het Molenplein zonder afspraak een vaccinatie krijgen. De vaccinatiebus van de GGD Gelderland Midden stond vanaf 8:30 uur klaar en vertrekt om 17:30 uur.

In de bus vaccineren ze met het Janssenvaccin, zodat mensen na één prik volledig gevaccineerd zijn. Het is belangrijk dat bezoekers hun ID-bewijs meenemen én een mondkapje dragen in de bus. Over de opkomst voor het vaccinatie zijn geen cijfers bekend.