Redactie evenement 0 reactie(s) do 08 juli 2021, 16:28

Gratis jeugdactiviteiten tijdens Summer Experience Nijkerk

Laatst bijgewerkt: zondag 16:03 uur

NIJKERK – Tijdens de hele zomervakantie organiseert de gemeente Nijkerk een uitgebreid programma van gratis sportieve, culturele en recreatieve activiteiten voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar. Met deze activiteiten doet de gemeente deze zomer iets extra’s voor de jeugd in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

Alle activiteiten gratis
De Rijksoverheid heeft extra geld ter beschikking gesteld om speciaal voor de jeugd deze zomer iets extra’s te kunnen doen. Met dat geld organiseert de gemeente Nijkerk de Summer Experience Nijkerk met alle gratis activiteiten. Nijkerk Sportief en Gezond, het Recreators Sportteam en de Bibliotheek gemeente Nijkerk zorgen van maandag 19 juli t/m vrijdag 27 augustus voor leuke, interactieve en inspirerende activiteiten op verschillende plekken in de gemeente voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar.

Bekijk het hele programma met sport & spel, workshops, clinics en theatervoorstellingen op www.nijkerk.eu/summer-experience.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.