Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 04 juli 2021, 20:07

Net heringerichte straat in Nijkerk kan hemelwater niet goed afvoeren [video]

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – De net heringerichte Oude Barneveldseweg in Nijkerk kan het regenwater wat zondag 4 juli naar beneden kwam niet aan.

De weg is na weken werkzaamheden sinds deze week weer geopend. De borden van de afsluiting zijn hiervan nog stille getuige. Echter verloopt de eerste week van de nieuwe straat niet lekker. Het regenwater wat naar beneden kwam wordt niet goed afgevoerd. Omwonenden zijn niet te spreken over de situatie.

Een ander roept vrolijk: “alleen nog een glijbaan en badpak en het is compleet”. Automobilisten en scooters hebben geen last van de ondergelopen straat en rijden er rustig doorheen.