Redactie — 1120 reactie(s) — di 29 juni 2021, 17:24

Oproep aan man die een portemonnee meenam bij de AH in Nijkerk

NIJKERK – Wat doe jij als je een portemonnee op de grond ziet liggen in een supermarkt? Netjes afgeven aan de servicebalie toch? Een mevrouw uit Nijkerk is haar portemonnee verloren en gelukkig weten we door goede camerabeelden wat er mee is gebeurd.

Op vrijdag 30 april rond 19:00 uur sta je bij de kassa in de AH om wat producten af te rekenen. Opeens zie je daar een portemonnee op de grond liggen. Je raapt de portemonnee op en stopt hem snel in je achterzak. Je kijkt niet rond van wie de portemonnee kan zijn en vraagt ook niet aan de kassamedewerker of zij weet van wie de portemonnee is. We hadden graag gezien dat je de portemonnee keurig bij de servicebalie of de gemeente afgaf, maar dat is helaas niet gebeurd. Daarom roepen we je op om je – liefst met portemonnee – te komen melden.

Jij bent een blanke man, tussen de 175 en 185 cm lang en je hebt zwart, kort haar. Je droeg die dag een zwart mondkapje, een zwarte jas met daaronder een grijze hoody met capuchon en een donkerkleurige spijkerbroek. Daaronder droeg je Nike Air Max met de kleuren grijs, wit en zwart.

Herken je jezelf? Meld je dan binnen twee weken op het politiebureau. Zo voorkom dat we de beelden hier openbaar maken. Je mag ons ook bellen op 0900-8844. Het nummer van de zaak is 2021209287.