Logo 112Nijkerk

Redactie lokaal 0 reactie(s) vr 18 juni 2021, 4:18

Oranje feest in Nijkerk loopt uit de hand, politie bekogeld [video]

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:39 uur

NIJKERK – Donderdagavond 17 juni verzamelden een grote groep jongeren zich na de winst van oranje bij de rotonde met de fontein aan de Frieswijkstraat in Nijkerk. Nadat er afgelopen zondag na de winst een kleinschalig feest werd gevierd is dit nu uitgelopen op een heus Oranje feest.

Door de feestende jongeren moesten auto’s keren of tegen het verkeer in over de rotonde rijden. Na een klein uurtje kwam de politie eem kijkje nemen. Door de grote van de groep konden deze weinig betekenen. Na verloop van tijd is besloten om degene die de muziek afspeelde op een grote box aan te spreken. De muziek werd kort hierna gestopt waardoor de sfeer omsloeg. De groep begon zich steeds meer tegen de politie te keren waarna er meermaals met vuurwerk en flessen bier naar de agenten is gegooid.

Uiteindelijk is de rotonde rond de klok van 1:00 uur volledig ontruimd. De schade en troep die is achtergelaten is enorm. De gemeente zal morgen worden ingezet om de grote hoeveelheden gebroken glas van de rotonde af te vegen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.