Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 mei 2021, 16:40

Forse verkeershinder op de A28 bij Nijkerk door twee ongevallen

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Vrijdagmiddag 21 mei is er een ongeval gebeurd op de A28 bij Nijkerk. Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Zwolle waar een werkbusje achterop een personen auto knalde. Eén rijstrook werd hierdoor afgesloten met een forse file tot gevolg.

Op de rijbaan richting Amersfoort gebeurde niet veel later een nieuw ongeval. Mogelijk was een automobilist afgeleid door het ongeval op de andere rijbaan.