Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 08 maart 2021, 21:54

GGD begonnen met grootschalig vaccineren in Barneveld [video]

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – Op 8 maart opende de GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Wethouder Hans van Daalen bezocht de locatie voor een werkbezoek: “Ik ben blij dat er nu een vaccinatielocatie is die dichterbij is voor de mensen uit de gemeente Barneveld en omgeving. Het is boeiend om te zien hoeveel er komt kijken bij een relatief simpele prik. Een compliment voor alle mensen van de GGD die zo druk bezig zijn met dit belangrijke werk. Ik hoop dat veel mensen gehoor geven aan de oproep om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Ik zal dat zelf in elk geval wel doen.”

Henk Bril was ook bij het werkbezoek aanwezig. Hij is directeur Publieke Gezondheid van de GGD Gelderland-Midden: “De komende tijd komen er meer en meer vaccins beschikbaar. Als GGD schalen we daarom stap voor stap op. De locatie in Barneveld geeft ons de mogelijkheid om het vaccinatietempo in de regio weer verder op te voeren. Dat is belangrijk, want vaccineren is onze weg uit de coronacrisis.”

Heeft u een uitnodiging ontvangen? Bel een landelijk callcenter om een afspraak te maken bij een locatie in uw buurt.