Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 08 maart 2021, 21:54

GGD begonnen met grootschalig vaccineren in Barneveld [video]

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – Op 8 maart opende de GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Wethouder Hans van Daalen bezocht de locatie voor een werkbezoek: “Ik ben blij dat er nu een vaccinatielocatie is die dichterbij is voor de mensen uit de gemeente Barneveld en omgeving. Het is boeiend om te zien hoeveel er komt kijken bij een relatief simpele prik. Een compliment voor alle mensen van de GGD die zo druk bezig zijn met dit belangrijke werk. Ik hoop dat veel mensen gehoor geven aan de oproep om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Ik zal dat zelf in elk geval wel doen.”

Henk Bril was ook bij het werkbezoek aanwezig. Hij is directeur Publieke Gezondheid van de GGD Gelderland-Midden: “De komende tijd komen er meer en meer vaccins beschikbaar. Als GGD schalen we daarom stap voor stap op. De locatie in Barneveld geeft ons de mogelijkheid om het vaccinatietempo in de regio weer verder op te voeren. Dat is belangrijk, want vaccineren is onze weg uit de coronacrisis.”

Heeft u een uitnodiging ontvangen? Bel een landelijk callcenter om een afspraak te maken bij een locatie in uw buurt.

Deel dit artikel

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.