Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 maart 2021, 17:07

Man gebruikt geraffineerde wisseltruc bij winkels in Nijkerk, Scherpenzeel en Wierden

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK / SCHERPENZEEL / WIERDEN – Met een geraffineerde wisseltruc licht deze onbekende man winkels op. Op 25 november 2020 dupeerde hij een winkel in Nijkerk, twee dagen later deed hij hetzelfde in Scherpenzeel en op 21 januari 2021 sloeg hij toe in een supermarkt in Wierden.

De verdachte rekent voor een klein bedrag af en vraag vervolgens om biljetten te wisselen. Hij laat het geld vanuit zijn handen tellen en stopt daarbij ongezien een stapel geld in zijn jaszak terug.

Wie kent deze man? neem contact op met de politie via 0900-8844.