Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) do 21 januari 2021, 8:09

Tientallen schade meldingen door storm in de regio

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:02 uur

REGIO – De stevige storm van afgelopen nacht heeft in de regio tot tientallen schades geleid. Aan de Kallenbroekerweg in Barneveld was de brandweer vanmorgen al druk met het verwijderen van omgewaaide bomen. Op de afrit van de A30 lag een boom op de weg, zo ook op de Hessenweg en de Achterveldseweg. Ook de brandweer van Lunteren moest vanmorgen uitrukken vanwege stormschades.

Ook in Veenendaal had de brandweer de handen vol. Onder andere aan De Grote Beer versperde een omgewaaide boom de doorgang op een rijbaan en het fietspad. 

Code geel
Vanwege de storm was tot 08.00 uur ‘code geel’ van kracht in Gelderland. Dat is een officiële waarschuwing van weerinstituut KNMI. Er kon sprake zijn van windstoten tot tachtig kilometer per uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.