Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 januari 2021, 16:20

Brutale gewapende autoroof op kruispunt in Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 15:59 uur

BARNEVELD – Een automobilist is dinsdagavond 19 januari van zijn auto beroofd. De man stond te wachten voor het rode verkeerslicht op het kruispunt bij de Veluwehal in Barneveld toen hij onder bedreiging van een vuurwapen zijn auto werd uitgezet.

Een camera heeft iets later zijn zwarte Volvo V40 met kenteken 3-SPF-85 gesignaleerd op de weg van Voorthuizen richting Putten. Daarna ontbreekt ieder spoor. Helaas had de man net getankt dus de dader kan ver komen.

Als u iets heeft gezien of als u weet waar de Volvo V40 staat neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Update

De auto is teruggevonden in een Nijkerkse woonwijk. Een 31-jarige man is aangehouden. De zwarte Volvo is meegenomen voor onderzoek.