Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 januari 2021, 17:24

Veel schade na jaarwisseling in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – De nasleep van de jaarwisseling in Nijkerk is bij daglicht goed te zien. Onder andere bushokjes, een prullenbak een een luiercontainer zijn door vandalisme vernield. Op de skatebaan ter hoogte van de Stuurboord in Nijkerk is met vuurwerk een prullenbak vernield.

Op de Frieswijkstraat ter hoogte van de begraafplaats zijn beide bushokjes vernield. Wandelaars die langslopen reageren verbaasd en maken zich boos over het vandalisme. Passerende fietsers draaien om en nemen een omweg om het glas te ontwijken.

Op de Grieglaan is de Luiercontainer van de Maranathaschool opgeblazen. Een deel van de deksel van de container kwam door de klap 20 meter verderop terecht. Ook een bushokje op de Amersfoortseweg moest er aan gelden. Deze is vernield waardoor het bakje onder het glas bedolven lag.