Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 november 2020, 2:10

Woning onbewoonbaar na uitslaande brand aan de Fenteler in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Aan de Fenteler in Nijkerk is in de nacht van zondag op maandag, omstreeks 01:30 uur, een forse brand achter een woning uitgebroken.

De hulpdiensten rukte na de melding groots uit. De brand werd opgeschaald naar middelbrand en later naar grote brand waardoor ook brandweer Zwartebroek werd opgeroepen. De brand welke woedde een een schuur met overkapping aan de achterzijde van de woning was lange tijd uitslaand.

De bewoonster is nagekeken door het ambulancepersoneel. Haar woning is voorlopig onbewoonbaar. Stichting Salvage is ter plaatse en ondersteunt in de schade-afhandeling.