Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 november 2020, 2:21

Woonboerderij met rieten dak in Zwartebroek verwoest door brand [video]

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:38 uur

ZWARTEBROEK – Aan de Platanenstraat in zwartebroek is in de nacht van zaterdag op zondag 8 november een woonboerderij volledig uitgebrand.

De brand werd rond 01:40 uur ontdekt. Al snel sloegen de vlammen uit het rietendak. De boerderij stond nog net binnen het dorp. De woning werd gebruikt voor arbeidsmigranten maar op het moment van de brand was niemand in de woning aanwezig. De brandweer laat de woning gecontroleerd uitbranden.

Rietploeg

Met een kraanwagen zal de woning gesloopt worden om de brandende resten te kunnen blussen. Naast de brandweer van Zwartebroek kwam het korps van Hoevelaken assisteren. Een rietploeg uit Kootwijkerbroek kwam ook ter plaatse maar omdat het dak al volledig in de brand stond had het geen zin om in actie te komen. Ook een waterwagen en een hoogwerker uit barneveld kwamen ter plaatse.

112 Zwartebroek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwartebroek lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwartebroek. Alle 112 alarmeringen uit Zwartebroek kan je live volgen via 112 meldingen Zwartebroek.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.