Redactie 112 0 reactie(s) za 07 november 2020, 2:11

Bestelbus tegen boom in Putten, bestuurder spoorloos [video]

Laatste update: 1 jaar geleden

PUTTEN – Vrijdagavond 6 november rond 23.00 uur is op de Beulekampersteeg in Putten een bestelbus uit de bocht gevlogen en frontaal op een boom gebotst.

Passanten welke geen bestuurder konden vinden hebben de hulpdiensten ingeschakeld. De politie is met man en macht op zoek naar de mogelijk flink gewonde bestuurder. Politiemensen met zaklampen en honden kamden de omgeving uit. Tegen middernacht vond die zoekactie nog plaats.