Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 oktober 2020, 5:54

Is uw gereedschap afgelopen nacht gestolen?

Laatst bijgewerkt: zondag 15:57 uur

PUTTEN / BARNEVELD – In de nacht van zondag op maandag 19 oktober wilden agenten naar aanleiding van een anpr-hit (Automatische kentekenplaatherkenning) een voertuig controleren. Dit voertuig werd in verband gebracht met onder andere autoinbraken waar gereedschap uit was weggenomen.

Agenten in Barneveld troffen het voertuig aan met divers gereedschap wat vermoedelijk van diefstal afkomstig is. Het voertuig is onder andere in Putten geweest. Heeft u onderstaand gereedschap en is het afgelopen avond/nacht weggenomen? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.