Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 oktober 2020, 11:20

Automobilist raakt van de oprit A28 in Nijkerk en belandt in droge sloot

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:38 uur

NIJKERK – Een automobilist die maandagmorgen via de oprit 8A de A28 op wilde rijden in de richting van Amersfoort is halverwege van de weg geraakt. De auto is in de berm beland en na zo’n honderd meter in een vrijwel droge sloot beland.

Er werd groot alarm gegeven voor politie, ambulance, brandweer en traumahelikopter. Uiteindelijk is de bestuurder redelijk snel uit zijn auto gekomen en naar een gereedstaande ambulance gebracht. De helikopter is niet ter plaatsen gekomen en de afrit is maar tijdelijk afgesloten geweest.

Waarschijnlijk hebben de natte weersomstandigheden een rol gespeeld bij het ongeval.

112 Nijkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Nijkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijkerk. Alle 112 alarmeringen uit Nijkerk kan je live volgen via 112 meldingen Nijkerk.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.