Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 september 2020, 16:44

Politie houdt tieners uit Amersfoort aan voor steekpartij Hoevelaken

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEVELAKEN / AMERSFOORT – In de zaak van het steekincident Hoevelaken in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus heeft de politie een 16-jarige en een 17-jarige verdachte uit Amersfoort aangehouden.

Dit betreft niet één van de personen waarvan de politie eerder beelden heeft laten zien in het programma Opsporing Verzocht. De politie onderzoekt de betrokkenheid van beide jongemannen bij het incident. Het onderzoekt loopt nog. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De aanleiding van de steekpartij op de De Brink in Hoevelaken zou een conflict tussen meerdere jongeren zijn. De ruzie zou die nacht worden ‘opgelost’. Het slachtoffer zou met de ruzie niets te maken hebben gehad en willekeurig zijn neergestoken.