Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 september 2020, 16:44

Politie houdt tieners uit Amersfoort aan voor steekpartij Hoevelaken

Laatst bijgewerkt: zondag 18:38 uur

HOEVELAKEN / AMERSFOORT – In de zaak van het steekincident Hoevelaken in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus heeft de politie een 16-jarige en een 17-jarige verdachte uit Amersfoort aangehouden.

Dit betreft niet één van de personen waarvan de politie eerder beelden heeft laten zien in het programma Opsporing Verzocht. De politie onderzoekt de betrokkenheid van beide jongemannen bij het incident. Het onderzoekt loopt nog. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De aanleiding van de steekpartij op de De Brink in Hoevelaken zou een conflict tussen meerdere jongeren zijn. De ruzie zou die nacht worden ‘opgelost’. Het slachtoffer zou met de ruzie niets te maken hebben gehad en willekeurig zijn neergestoken.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.