Redactie 112 0 reactie(s) do 17 september 2020, 17:15

Vuurwerk veroorzaakt brand in boom aan de Oude Amersfoortseweg in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de Oude Amersfoortseweg is donderdagmiddag een boom in brand gestoken. Even na 16.00 uur kwam de melding binnen bij de Nijkerkse brand weer die vervolgens zonder spoed richting de boom is gereden.

Ondertussen was geprobeerd door een buurtbewoner de brand te blussen met enkele gieters met water maar dit mocht niet baten. De brandweer heeft de boom geblust en vervolgens de hoogwerker ter plaatse laten komen om de boom om te halen.

De holle boom waar al niet veel leven meer in zat is in brand gevlogen door zwaar vuurwerk volgens getuigen.