Redactie 112 0 reactie(s) di 15 september 2020, 17:49

Jongen ernstig gewond na steekincident in Hoevelaken, weet u wie de dader is?

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEVELAKEN – In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus ontstond ruzie tussen een aantal jongeren op De Brink in Hoevelaken. Een 18-jarige jongen werd meerdere keren gestoken en raakte ernstig gewond. Een tweede jongen raakte lichtgewond.

De politie heeft aanwijzingen dat de verdachten uit Amersfoort komen. Het gaat mogelijk om jongeren van 16-18 jaar oud. Vanwege de jonge leeftijd van de verdachten worden ze nu onherkenbaar getoond. We roepen de jongens op om zich bij de politie te melden.

Vragen
Weet u wie deze jongens zijn? Weet u wie gestoken heeft? Of beschikt u over informatie over de aanleiding van dit incident? De politie spreekt u graag!

Zie ook: