Redactie 112 0 reactie(s) di 08 september 2020, 14:47

Zoekactie met helikopter en honden na achtervolging in Hoevelaken

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEVELAKEN – Op dinsdagmiddag 8 september heeft er een achtervolging plaatsgevonden in en rond Hoevelaken

De politie achtervolgde een personenauto met Frans kenteken met daarin een aantal personen. Ter hoogte van de Veenslagenweg op een gazon kwam de beschadigde auto tot stilstand. Volgens getuigen zaten er drie mannen in de auto. Twee van hen zijn snel aangehouden. Een derde is op de vlucht geslagen. Met helikopter en honden is naar de man gezocht.

Politie heeft een Burgernet-melding uitgedaan in de hoop de derde verdachte in de kraag te kunnen vatten. Het gaat om een licht getinte man met tenger postuur, in de leeftijd van 25-30 jaar en draagt een groene broek, zwarte jas. Bij het zien van deze persoon, gelieve 112 te bellen.