Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 september 2020, 14:47

Zoekactie met helikopter en honden na achtervolging in Hoevelaken

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:38 uur

HOEVELAKEN – Op dinsdagmiddag 8 september heeft er een achtervolging plaatsgevonden in en rond Hoevelaken. 

De politie achtervolgde een personenauto met Frans kenteken met daarin een aantal personen. Ter hoogte van de Veenslagenweg op een gazon kwam de beschadigde auto tot stilstand. Volgens getuigen zaten er drie mannen in de auto. Twee van hen zijn snel aangehouden. Een derde is op de vlucht geslagen. Met helikopter en honden is naar de man gezocht.

Politie heeft een Burgernet-melding uitgedaan in de hoop de derde verdachte in de kraag te kunnen vatten. Het gaat om een licht getinte man met tenger postuur, in de leeftijd van 25-30 jaar en draagt een groene broek, zwarte jas. Bij het zien van deze persoon, gelieve 112 te bellen.

112 Hoevelaken

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoevelaken lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoevelaken. Alle 112 alarmeringen uit Hoevelaken kan je live volgen via 112 meldingen Hoevelaken.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.