Logo 112Nijkerk

Redactie 112 0 reactie(s) wo 12 augustus 2020, 18:56

Twee personen op heterdaad aangehouden op verdenking van inbraak in de omgeving van Terschuur.

Laatst bijgewerkt: zondag 15:56 uur

TERSCHUUR – Woensdagmiddag, 12 augustus 2020, heeft de politie twee personen op heterdaad aangehouden op verdenking van een inbraak in een schuur gepleegd in de omgeving van Terschuur. Bij de aanhouding van deze verdachten zijn er meerdere soorten tuinmachines / gereedschappen en handgereedschappen aangetroffen. De politie heeft het vermoeden dat deze goederen van diefstal afkomstig zijn.

De politie vraagt bewoners in de omgeving van Terschuur dan ook om te kijken of er machines / gereedschappen uit uw schuur ontbreken! Indien u contact wilt naar aanleiding van deze oproep of u heeft andere bruikbare informatie/tips, kunt u contact opnemen de politie via 0900-8844, referentienummer: PL0600-2020379364.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.