Redactie 112 0 reactie(s) wo 05 augustus 2020, 16:45

Veel rook bij brand in garage Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden
NIJKERK – In de nacht van dinsdag op woensdag 5 augustus is er brand geweest aan de Kardinaal Alfrinklaan in Nijkerk. De brand was ontstaan in de schuur die direct aan de woning grensde. Rond 03.00 uur is de brandweer gealarmeerd en deze waren weer snel ter plaatse. De rook kwam op dat moment al uit het dak van de schuur. Toen de brandweer eenmaal binnen was kon het vuur snel geblust worden. De rookontwikkeling was echter hevig en had zich verspreid door het hele huis.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Een mogelijke oorzaak is broei in poetslappen die in de schuur lagen. Een ambulance is nog ter plaatse geweest om controle uit te voeren bij enkele mensen die rook hadden ingeademd.