Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 juni 2020, 17:56

Vrouw in Nijkerk opgelicht door ‘bankmedewerkers’ [video]

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Twee personen komen op donderdag 9 april bij een vrouw aan de deur. Ze doen zich voor als medewerkers van de Rabobank waar de vrouw een rekening heeft. Het verhaal van de twee is zo overtuigend dat het slachtoffer haar bankpas en bankgegevens afstaat.

Diezelfde dag nog wordt er gepind in Almere en Naarden. Van de pintransacties in Almere zijn beelden.

Vragen
De politie is op zoek naar de identiteit van de man op beeld. Wie (her)kent hem?