Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 juni 2020, 3:05

Brandweer blust woningbrand aan de Torenstraat in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – In de nacht van donderdag op vrijdag 5 juni, rond middernacht is brand ontstaan in een woning aan de Torenstraat in Nijkerk.

Op de eerste verdieping brak door onbekende oorzaak brand uit. De opgeroepen brandweer wist het vuur snel te blussen. De straat werd vanwege de inzet van de hulpdiensten afgesloten. Een ambulance is opgeroepen voor een persoon met mogelijke brandwonden.