Redactie 112 0 reactie(s) zo 24 mei 2020, 12:49

Auto belandt in de sloot op de A28 bij Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Een personenauto die de afslag 9A nam vanuit Nijkerk in de richting Amersfoort is met zijn voertuig in de sloot beland. De lange afrit richting de snelweg was vermoedelijk wat glad door de regenval.

Aangezien het de laatste tijd erg droog is kan vuil en olie gladheid veroorzaken bij het kleinste beetje nattigheid uit de lucht. De inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De oprit richting de A28 is enige tijd afgesloten geweest door het ongeval.