Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 mei 2020, 9:20

Oplegger in brand aan de Watergoorweg in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Een oplegger van de BONI is vrijdagochtend in brand gevlogen. De oplegger stond in het Laad- en losdock toen de brand werd ontdekt. De pendelwagen, die aan de oplegger was gekoppeld, is door de chauffeur weggereden van het dok om erger te voorkomen.

De brandweer had de nodige moeite om de brand snel te blussen. Een kapotte brandstofleiding zorgde voor een constante aanvoer van brandbare vloeistof.