Redactie 112 0 reactie(s) di 21 april 2020, 1:43

Bouwkeet in brand op bedrijfsterrein in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op een bedrijfsterrein in Nijkerk heeft in de nacht van maandag op dinsdag brand gewoed in een bouwkeet. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk.

Volgens Alarmeringen Nijkerk kwam de eerste melding van de brand rond 1 uur binnen op de meldkamer. Diverse brandweervoertuigen gingen terplekke. Vanaf de snelweg A28 waren reeds hoge vlammen zichtbaar. Toen de brandweer ter plekke kwam hadden zij grote moeite de brand te bereiken omdat een groot hek niet open ging voor de brandweer. De speciale afstandsbediening welke in een sleutelkluis ligt voor noodgevallen bleek niet te werken waardoor de brandweer zeker een kwartier nodig had om bij de brand te kunnen komen. De brandweer wist het hek met behulp van hydraulisch gereedschap open te maken.

Eenmaal bij de brand aangekomen hadden de spuitgasten het vuur snel onder controle.