Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 april 2020, 17:18

Wie herkent dief van elektrische fiets in Nijkerk?

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Een vrouw stalt op dinsdag 10 maart tussen 13.00 en 13.30 uur haar elektrische fiets op het Wheemplein in Nijkerk en gaat boodschappen doen. Als ze terug komt is haar fiets verdwenen.

Op beeld zijn meerdere personen zichtbaar. Eén van deze personen loopt op de fiets af en probeert deze van het slot te halen. Dit lukt en hij gaat er met de fiets vandoor. Er is ook een donkerkleurige stationwagon te zien. Mogelijk maken de verdachten gebruik van dit voertuig.

Wie herkent de man op beeld? Laat het de politie weten via telefoonummer 0900-8844.