Redactie 112 0 reactie(s) do 26 maart 2020, 15:25

Geparkeerde auto in Nijkerk rolt vanaf de kade het water in

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – De politie ontving donderdag iets voor 12.00 uur een melding van een voertuig te water. Aan de Westkadijk in Nijkerk was een auto de haven in gerold. De bestuurder van de auto had de auto geparkeerd en vergeten op de handrem te zetten.

Omdat de wagen vrijwel direct onder water verdween was het moeilijk de auto te bergen. Een bergingsduiker moest er aan te pas komen om de wagen te kunnen vinden. Bergnet het de auto uit het water getakeld.