Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 maart 2020, 11:17

Chalet en schuur uitgebrand in Nijkerkerveen [video]

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERKERVEEN – In Nijkerkerveen is zondagmorgen 8 maart een chalet en een schuur in vlammen opgegaan. De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis.

In de chalet woonde tijdelijk een gezin omdat die hun woning aan het verbouwen zijn. De huisraad stond in de schuur die ook volledig is afgebrand. Volgens een familielid is een konijn om het leven gekomen. De brand werd rond 09:45 uur ontdekt.