Redactie lokaal 0 reactie(s) za 07 maart 2020, 19:17

Speler van Sparta Nijkerk loopt rugletsel op tijdens voetbalwedstrijd tegen Albatross in Ugchelen

Laatste update: 1 jaar geleden

UGCHELEN / NIJKERK – Een speler van voetbalvereniging Sparta Nijkerk is zaterdagmiddag gewond afgevoerd naar het ziekenhuis na een voetbalwedstrijd tegen Albatross in Ugchelen.

De speler kwam hard ten val na een schouderduw. De speler kwam zo hard ten val dat hij last kreeg van zijn rug, de trainers vertrouwde het niet en belde de ambulancedienst. medewerkers van twee ambulances ontfermde zich over het slachtoffer. Na controle werd het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis met rugletsel. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Sparta Nijkerk verloor de wedstrijd uiteindelijk met 4-1 van Albatross.