Redactie algemeen 0 reactie(s) do 20 februari 2020, 16:28

Brutale winkeldiefstal vastgelegd op camera

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Bij de Jumbo aan het Molenplein is donderdagmiddag 20 februari een brutale winkeldiefstal vastgelegd op camera. Een, naar het lijkt jonge man, maakt achter een pilaar zijn rugtas klaar om er makkelijk spullen in te stoppen.

Hij lijkt te weten waar de camera’s hangen aangezien hij tot twee maal toe achter een pilaar duikt. Op de beelden is goed te zien dat er snel spullen vanuit het schap de tas ingaan. De buit bestond voornamelijk uit cosmetica.

Informatie over deze winkeldiefstal? Neem contact op met de politie 0900-8844.