Logo 112Nijkerk

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 08 november 2019, 19:13

Treinverkeer tussen Amersfoort en Zwolle stapvoets en luid toeterend vanwege storing overgang

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:37 uur

NIJKERK – De spoorwegovergang Barneveldseweg in Nijkerk was vrijdagmiddag in storing. Vanaf 16:30 uur gingen de spoorbomen niet meer volledig omhoog. Gevolg was rinkelende bellen en rood knipperende lichten. Automobilisten, fietsers en voetgangers zijn tijdens de storing massaal overgestoken. Geholpen door een manlijke fietser die met handgebaren aangaf dat men door kon rijden of lopen. Tijdens het passeren van de treinen gingen de spoorbomen wel weer dicht.

Het treinverkeer tussen Amersfoort en Zwolle reed stapvoets en luid toeterend voorbij de overgang. Tegen 18.00 uur is de storing verholpen en kon het treinverkeer weer op normale snelheid passeren. Een week eerder is er groot onderhoud gepleegd op de plek van de storing. Of het een en ander met elkaar verband houd is onbekend.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.