Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 november 2019, 11:51

Auto te water op afrit A28 bij Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de afrit 8A vanaf de A28 in de richting van Nijkerk is maandagochtend vroeg een automobilist via de berm een diepe sloot ingereden. Het ongeval gebeurde rond de klok van 08.30 uur.

Behalve een ambulance is ook de brandweer van Amersfoort opgeroepen en ter plaatse gekomen. De bestuurder van de auto zat op het dak van de wagen toen de hulpdiensten arriveerden. De verwondingen leken mee te vallen. De auto is later door een berger uit het water gehaald.