Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 juli 2019, 20:25

Traumaheli opgeroepen voor medische noodsituatie Van Oldenbarneveltstraat Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Maandag omstreeks 11:50 uur werden ambulances, politie en een traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de van Oldenbarneveltstraat in Nijkerk. Twee ambulances, een politieauto en een traumahelikopter uit Volkel werden met spoed gealarmeerd.

De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks. De politie stond al klaar om het MMT-team op te vangen. Mogelijk zouden deze landen op het speelveldje aan de van Spaenstraat/van Oldenbarneveltstraat. Later werd de traumahelikopter alsnog afgemeld voor de inzet. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. Het slachtoffer is vervolgens met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.